Rüyada kaya ev görmek

Rüyada kaya ev görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, mali gücünü yitireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet eder.

Rüyada kaya ev gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada kayadan ev görmek işlerin yoluna sokulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Rüyada kaya ev görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaya üzerinde ev görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada kaya üstünde ev görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, inancını bir kenara atacağına delalettir.

Rüyada dağda kaya görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Rüyada dev kaya görmek sorunların günden güne artacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet eder.

Rüyada büyük kaya görmek hayallerine kavuşacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments