Rüyada çocuğunu sevmek

Rüyada çocuğunu sevmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, yolunun açık olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek yeniden bir araya geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalettir.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını çocuğunu sevmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğu sevmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments