Rüyada kaş göz görmek

Rüyada kaş göz görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaş göz gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada kaş göz görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada göz ve kaş görmek geç de olsa huzura erileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işarettir.

Rüyada göz kaş görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Rüyada sırtını kaşıtmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşları kalın görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşın birleştiğini görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşını uzun görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk kaş görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments