Rüyada kaşları kalın görmek

Rüyada kaşları kalın görmek sıkıntılarına ortak olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Rüyada kaşları kalın gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kaşı kalın görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, bahtın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaşları kalın görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments