Rüyada kartala binmek

Rüyada kartala binmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, her zaman neşeli olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kartala binmek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada kartala binmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kartal görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kartalı uçarken görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan kartal görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi kartal görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işarettir.

Rüyada çift başlı kartal görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dev kartal görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada siyah kartal görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments