Rüyada dev kartal görmek

Rüyada dev kartal görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, şansının ve bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev kartal gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada dev kartal görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak muradına ereceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dev kuşlar görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada dev köpek görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada dev bir adam görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev fare görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev arı görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev yılan görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kısmetlerin azalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments