Rüyada kartal yakalamak

Rüyada kartal yakalamak yanlış adımlar atacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, dünya malı edineceğine rivayet eder.

Rüyada kartal yakalamak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada kartal yavrusu yakalamak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yüzünün hep güleceğine delalettir.

Rüyada kartal yakalamak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kartal avlamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işarettir.

Rüyada kartal pisliği görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kartal görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kartal kuşu görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kartal dövmesi görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments