Rüyada kar ve dere görmek

Rüyada kar ve dere görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, büyük özgüven kazanacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kar ve dere gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada kar ve dere görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, attığı adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dere kenarında yılan görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada sulu dere görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dereden abdest almak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, şansının ve bahtının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada berrak bir dere görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada derede yüzen balık görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal deresi görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments