Rüyada karnından kurşun yemek

Rüyada karnından kurşun yemek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada karnından kurşun yemek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada karnına kurşun yemek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada karnından kurşunlanmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kalbe kurşun yemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments