Rüyada kalbe kurşun yemek

Rüyada kalbe kurşun yemek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kalbe kurşun yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada kalbe kurşun yemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çiğ kalp yemek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kalpli çikolata yemek parasına da para ekleyeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kalp yemek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kalpli pasta yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa kurşun yemek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Rüyada kafaya kurşun yemek şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada bacağından kurşun yemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, duraklama yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments