Rüyada arkadaşının ağlamak

Rüyada arkadaşının ağlamak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ağlamak gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, kazancının da azalacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hıçkırarak ağladığını görmek kazancının hiç azalmayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments