Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek hayatının kolaylaşacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, başarılarının devamının geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak ana baba dualarının alınacağına, siparişlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşının ağladığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşının annesini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, saygın biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments