Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Rüyada iş arkadaşının ağladığını görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş için ağlamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına sarılarak ağlamak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kendisini çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşa sarılıp ağlamak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments