Rüyada arkadaşının adet kanını görmek

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bol nimete kavuşulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının adet kanını gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah adet kanı görmek bunun için allah’a şükredeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek maddi kayba uğrayacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  alamet eder.

Rüyada başkasının adet kanı görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada bir damla adet kanı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet kanı temizlemek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments