Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalettir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, hukuki ya da maddi başlıkları ilgilendiren konularda elinizde sağlam belgeler veya ispatlar yoksa henüz karar almamalısınız.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanını silmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanı olmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, maddi güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz adet kanı görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yanlış yollardan döneceğine alamet eder.

Rüyada adet kanı yıkamak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments