Rüyada karın ağrısı çekmek

Rüyada karın ağrısı çekmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada karın ağrısı çekmek kazançlı bir işe girileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada karın ağrıması görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada karın ağrısı görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, gönlünce harcama yapmasına tabir olunur.

Rüyada hamile olup ağrı çekmek kesesinin dolacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bacak ağrısı çekmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çok ağrı çekmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada sırt ağrısı çekmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, işlerini hafifleteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments