Rüyada karın ağrısı görmek

Rüyada karın ağrısı görmek işlerindeki karın artacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada karın ağrısı gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada karın ağrısı çekmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada karın ağrıması görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada karın ağrısı görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek kendi çok iyi hissedeceğine, evine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada diz ağrısı çekmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine alamet eder.

Rüyada böbrek ağrısı görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bacak ağrısı çekmek kötü günleri geride bırakacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments