Rüyada karganın ısırdığını görmek

Rüyada karganın ısırdığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, ana baba duası alınacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karganın ısırdığını gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karganın ısırdığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kargayı beslemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada karga ölüsü görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kargayı evden kovmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine alamet eder.

Rüyada karga sesi görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kargayla uçmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments