Rüyada kargayı beslemek

Rüyada kargayı beslemek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kargayı beslemek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada kargayı beslemek malından ve parasından olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada karga beslemek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kargayı kovmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga burun görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Rüyada karga öldürmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga yavrusu görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada karga görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Rüyada kargaların saldırdığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments