Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulan kardeşi kurtarmak allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, enerjisini toplayacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulurken kurtarmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak zaman bulmakta zorlanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
saban kundak

selamlar
ben kardesimi sari bir sivinin incerisinde bogulurken gordum ve onu kurtarmaya calisiyordum, acaba ruyanin anlami sizce ne olabilir,ALLAH hayra eylesin.