Rüyada karaya vurmuş balık görmek

Rüyada karaya vurmuş balık görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş balık gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada karaya vurmuş balık görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizden karaya çıkmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karaya vuran balina görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Rüyada gemiden karaya atlamak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments