Rüyada karanlıkta sokakta yürümek

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek acı veren durumların vuku bulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, her zaman çok başarılı olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokakta yürümek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık dar sokak görmek ayrılanların kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir sokak görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments