Rüyada karanlık bir sokak görmek

Rüyada karanlık bir sokak görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir sokak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Rüyada karanlık bir sokak görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada karanlık sokakta yürümek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada karanlık dar sokak görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokak görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karanlık sokakta koşmak kazancında da artış meydana geleceğine, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments