Rüyada karanlık dar sokak görmek

Rüyada karanlık dar sokak görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kazançlı işler yapacağına, kişinin iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık dar sokak gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada karanlık dar sokak görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dar sokaklardan geçmek iftiraya uğrayacağına, insanları kandıracağına delalettir.

Rüyada dar bir sokak görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar sokaktan geçmek yaşam enerjisi ile dolacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dar sokaklarda yürümek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar sokakta koşmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments