Rüyada karanlıkta merdiven inmek

Rüyada karanlıkta merdiven inmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, çok başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet eder.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık merdiven görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine inanılır.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada merdivende inmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments