Rüyada karanlıkta lamba yakmak

Rüyada karanlıkta lamba yakmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yeni işlere girişileceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gaz lambası yakmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada lamba yakmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, ardından bu kişiye açılacağına işaret eder.

Rüyada odanın lambasını yakmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Rüyada eve lamba takmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski gaz lambası görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik lambası görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada lamba değiştirmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments