Rüyada gaz lambası yakmak

Rüyada gaz lambası yakmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, ev sahibi olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına tabir olunur.

Rüyada gaz lambası yakmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada gaz lambası yakmak kalabalık günler geçirileceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gaz lambası görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada gazlı lamba görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada eski gaz lambası görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada yanan gaz lambası görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada odanın lambasını yakmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak şansının da açık olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lamba yakmak malının, parasının ve makamının artacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments