Rüyada lamba değiştirmek

Rüyada lamba değiştirmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lamba değiştirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada lamba değiştirmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gaz lambası görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada renkli lambalar görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lamba kapatmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına delalet eder.

Rüyada sihirli lamba görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mavi lamba görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanıp sönen lamba görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada lambanın kırıldığını görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments