Rüyada odanın lambasını yakmak

Rüyada odanın lambasını yakmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada odanın lambasını yakmak gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Rüyada odanın lambasını yakmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada lamba yakmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada gaz lambası yakmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil lamba görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Rüyada cami lambası görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada mavi lamba görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada lambayı kapatmak ağır günler geçireceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments