Rüyada karanlıkta suda yüzmek

Rüyada karanlıkta suda yüzmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, borçlarının azalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek çok rahat bir hayat süreceğine, işlerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada karanlık suda yüzmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık suda boğulmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık denizde yüzmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada kaynak suda yüzmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada temiz bir suda yüzmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments