Rüyada karada balina görmek

Rüyada karada balina görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karada balina gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada karada balina görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada karada balık görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işaret eder.

Rüyada karada kayık görmek anne babanın birbirine düşeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada karada gemiye binmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yunus balığını karada görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karada köpekbalığı görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada karada yüzmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments