Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, şöhretli biri olunacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada biblo kaplumbağa görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hastalanacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağaya sarılmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın yavruladığını görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada denizde kaplumbağa görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın koştuğunu görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada deniz kaplumbağası yakalamak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments