Rüyada sığır tarafından kovalanmak

Rüyada sığır tarafından kovalanmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada kara sığır görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada erkek sığır görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada sığır dili görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada sığır kanı görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, hakkını alacağına işarettir.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır yıkamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sığıra binmek kötü durumların ortadan kalkacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments