Rüyada kara kedi yavrusu görmek

Rüyada kara kedi yavrusu görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ticarette öne geçeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Rüyada yavru kara kedi görmek parasının ve makamının artacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kara yavru kedi görmek rızkın genişleyeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi yavruları görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi ölüsü görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kara görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına inanılır.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi kesmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments