Rüyada kaplan avlamak

Rüyada kaplan avlamak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sevdiği insana kavuşacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan avlamak gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Rüyada kaplan avlamak onlar tarafından yüceltileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Rüyada ölü balık avlamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalettir.

Rüyada geyik avlamak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah avlamak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada mızrakla balık avlamak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada inek avlamak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğa avlamak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada culluk avlamak kendi işini açacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments