Rüyada kara incir ağacı görmek

Rüyada kara incir ağacı görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir ev alınacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kara incir ağacı gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Rüyada kara incir ağacı görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalettir.

Rüyada kara incir toplamak kalbini tekrar hayata açacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işarettir.

Rüyada kara incir yemek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada incir ağacı dikmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacına çıkmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments