Rüyada kara balık görmek

Rüyada kara balık görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara balık gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada büyük kara balık görmek onları rahat ettireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kara balık görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara balık yakalamak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada kara balık tutmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Rüyada kara üzüm yemek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm asması görmek işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara kazan görmek kazançsız işler peşinde olmaya, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments