Rüyada kaplan aslan görmek

Rüyada kaplan aslan görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerinin düzeleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan aslan gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, günlerini hastanede geçireceğine rivayet eder.

Rüyada aslan yada kaplan görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan ve aslan görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işarettir.

Rüyada aslan kaplan görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada aslan ve kaplan görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada kaplan aslan görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek aile hayatına adım atılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments