Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak

Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ünlü bir erkek oyuncu görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü dizi oyuncusu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına inanılır.

Rüyada ünlü kadın oyuncu görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek oyuncu görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ünlü oyuncular görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü oyuncu görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir oyuncu görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments