Rüyada arkadaşınla oyun oynamak

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak suç işleyeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla oyun oynamak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada telefonla oyun oynamak yaşadığı olayların kötü gideceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahvede oyun oynamak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments