Rüyada dostuna küsmek

Rüyada dostuna küsmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada dostuna küsmek gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada dostunla küsmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dostuna küsmek beklediklerini duyacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşa küsmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada anneye küsmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla küsmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada akrabaya küsmek hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarına küsmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayla küsmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments