Rüyada kapının önünde kedi görmek

Rüyada kapının önünde kedi görmek daha sık bir araya geleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, korkularının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kapının önünde kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada kapının önünde kedi görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada kapı önünde kedi görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önünde beklemek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada kapının önünü sulamak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapı önünde toprak görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kapı önüne su dökmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments