Rüyada kapı arkasına saklanmak

Rüyada kapı arkasına saklanmak bol rızık sahibi olunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada kapı arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada kapı arkasına saklanmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine delalettir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar arkasına saklanmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin arkasına saklanmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments