Rüyada duvar arkasına saklanmak

Rüyada duvar arkasına saklanmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya rivayet eder.

Rüyada duvar arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada duvar arkasına saklanmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işarettir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı arkasına saklanmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin arkasına saklanmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments