Rüyada ayaklarına kapanmak

Rüyada ayaklarına kapanmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Rüyada ayaklarına kapanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Rüyada ayaklara kapanmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Rüyada annenin ayaklarına kapanmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa kapanmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kapanmak rahatının kaçacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak çok rahat bir hayat yaşayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments