Rüyada kapalı kapıyı açmak

Rüyada kapalı kapıyı açmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, eline büyük paralar geçeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada kapalı kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada kapalı kapıyı açmak gönül hoşluğu yaşayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı mezarı açmak zenginlik sahibi olunacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı yolu açmak alım gücünde yükselme olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı pencere açmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada kapıyı kapalı görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada kapalı kapı görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments