Rüyada kanser ilacı görmek

Rüyada kanser ilacı görmek hastalıklara şifa bulunacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir yol çizileceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kötü noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada kanser ilacı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada kanser ilacı görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada göze ilaç damlatmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç almak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada ilaç tableti görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Rüyada doktorun ilac vermek sağlığını geri kazanacağına, anne baba duası alacağına delalettir.

Rüyada ilaç sıkmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet etmektedir.

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek neşeli bir hayat süreceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments