Rüyada ilaç almak

Rüyada ilaç almak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç almak gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada ilaç şişesi görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilac yutmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada gözüne ilaç sürmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, daima afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaclar görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine inanılır.

Rüyada fitil ilaç görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ilaç aldırmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilac aramak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments