Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntı yaşanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, içine fesat düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ev aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının ev aldığını görmek kazancının da azalacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşın ev aldığını görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın ev aldığını görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının ev aldığını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments