Rüyada arkadaşımın ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşımın ev aldığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşımın ev aldığını gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Rüyada arkadaşının ev aldığını görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evlenme teklifi aldığını görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın ev aldığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, makam edineceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının ev aldığını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments